Studénecká koštovačka (Restaurant day)

Sportovní centrum-zimák

Druhý ročník Studénecké koštovačky je tady. I letos na vás bude čekat den spojený s výborným jídlem a pitím, pro děti tvořivá a tvůrčí dílna, degustace, ochutnávky, prodej výborných zákusků a pochutin.

Nesmíme zapomenout na skvělou soutěž, do které se loni přihlásilo mnoho pekařek a pekařů a soutěž bude opět "O tradiční studénecký koláček" - pekařinky připravte vály, těsta a jde se na věc 🙂

Jak už jsme zmínili i letos budou ochutnávky, tentokrát se představí výborný kuchař pan Petermann, který vás okouzlí netradičními, ale i těmi obvyklejšími jídly.

Připravujeme taky soutěž pro jedlíky a mnoho dalšího. Bude to našlapaný den, který večer jistě nebude končit, od 18:00 hodin vás bude těšit cimbálovká muzika VALAŠSKÝ VOJVODA.

--------------------------------------------------------------------------
Celého dne se také můžou zúčastnit místní kuchaři, restauratéři i amatérští kuchtíci. Děláte tu nejlepší marmeládu? Umíte štrůdl, který nikdo jiný ne? Prodáváte sýry, medy? Jste cizinec a chcete připravit svým sousedům jídlo své domoviny? Nemusíte být kuchař, ani vlastnit restauraci - na jeden den se ale můžete takovým restauratérem stát. Pokud máte zájem, stačí napsat na zajicova@sak-studenka.cz a přihlásit se se svým prodejním domácím stánkem. 

Akce se uskuteční před sportovním centrem.

Vstup zdarma