Vánoční koncert The CELLO Boys

Dělnický dům
2. května 7

Koupit vstupenku

Nenechte si ujít jedinečný koncert kapely The CELLO Boys ve Studénce!

Vznik kapely The CELLO Boys se váže k podzimu roku 2016. Za dobu své dosavadní umělecké činnosti má za sebou řadu vystoupení jak v České republice, tak v zahraničí. 

Kapela interpretuj hudbu „klasickou“, pop, rock či hudbu jiné moderní scény. Do jejich repertoáru se tedy řadí jak J. S. Bach, J. Haydn, A. Dvořák, tak vlastní virtuózní úpravy těch nejznámějších písní kapel jako například Nirvana, AC/DC, U2, Europe, Iron Maiden nebo také známých interpretů a DJ´s, mezi které patří M. Jackson, L. Fonsi, Avicii a mnoho dalších.

V současné době hrají také své autorské skladby na pomezí žánrů DnB, Dubstep, pop, rock. Poslední dobou vystupují také jako sólisté s komorními a symfonickými orchestry jak na území České republiky, tak za jejími hranicemi. Skladby si volí tak, aby se předvedla virtuózní technika, všechny možnosti nástroje a aby se zároveň nenudil ani odborník, ani méně náročný posluchač.

Vstupenky na tento koncert můžete zakoupit od 21. 10. 2024 na prodejních místech (IC Studénka a kancelář kultury v Dělnickém domě) nebo on-line. 

https://www.youtube.com/watch?v=0djCbvWOO1s