Už svítí!

29. listopadu 2023

Přijďte s námi již tuto neděli zahájit vánoční období!

Tuto první adventní něděli společně rozsvítíme vánoční stromeček a užijeme si spoustu zábavy. A co nás čeká?

V 16:00 hodin vás uvítají talentované děti z místní základní školy Butovická, které vám zazpívají ty nejkrásnější české koledy. 

Poté bude následovat Bublinová show Matěje Kodeše. Matěj patří již mnoho let mezi světovou bublinářskou špičku a jeho vystoupení sklízí úspěchy u diváků doma i v zahraničí. Čekají vás tedy opravdu fantastická kouzla a triky s bublinami neuvěřitelných velikostí a tvarů. Matěj nebude jen na pódiu, ale v obleku Mikuláše bude po pódiovém vystoupení následovat jeho mikulášská bubbling show i mezi lidmi.

Pokračování večera bude patřit skvostnému vystoupení gospelového sboru Add Gospel, která vás ponoří do vřelé atmosféry vánočních písní.  Gospel znamená „dobrá zpráva“ a gospelová hudba není nic jiného, než vyzpívaná radost a naděje, která z této dobré zprávy pramení.

Nejen hudba, ale i kreativní aktivity budou mít na náměstí své místo. Ve stánku Rodinného centra si budete moci vyrobit stylovou vánoční dekoraci a navíc můžete využít „andělskou poštu“ a napsat své přání Ježíškovi.

Nebudou také chybět stánky s občerstvením, tak přijďte ochutnat lahůdky a zahřát se horkým nápojem.

Přesně v 18:00 hod. rozsvítíme vánoční stromeček a pozveme na pódium ještě jednou gospelový sbor, ať si ten vánoční čas krásně užijeme.

Už svítí!